Бившата годеница на Матю Пери - Моли Хурвиц, публикува трогателно възпоменание за покойната звезда от „Приятели“.

„Той би се радвал светът да говори колко талантлив е бил“, пише в "Истаграм" 32-годишната Хурвиц. Хурвиц, която работи като литературен мениджър, бе сгодена за актьора.

В своя публикация в социалните медии тя публикува снимка на силуета на Пери на фона на зимен пейзаж.

Хървиц си спомня и как Пери е гледал наново епизоди от хитовия сериал "Приятели", преди продължението на историята, което бе заснето през 2021 г.

Най-запомнящите се и забавни цитати на Чандлър Бинг

"Тъй като събирането на "Приятели" наближаваше, изгледахме отново епизодите заедно“, разказва Хървиц. „По дяволите, бях толкова добър! … Виж какво направих там!” Превъртахме и изучавахме сцени", предава реакциите на актьора тя.

„Нашето уважение и признателност към хумора бе нещото, което ни свързваше. Да бъда с него, докато преоткриваше блясъка си, беше вълшебно", добавя тя.

Хървиц заяввява, че  е познавала Пери по много различен начин от останалите. „Въпреки че го обичах по-дълбоко, отколкото можех да разбера, той беше сложен и причиняваше болка, каквато никога не съм познавала.

„Никой в ​​живота ми не е имал по-дълбоко влияние върху мен от Матю Лангфорд Пери. Имам огромна благодарност за това, за всичко, което научих от нашата връзка", споделя тя.

Комик се подигра със смъртта на Матю Пери: "Удавен в гореща вана хахахах"

Хървиц мимоходом споменава и битката на Пери със злоупотребата с вещества, пише "Дейли Мейл".

„Мати, чувствам облекчение, че си в мир“, завършва публикацията си тя.

 Пери и Хурвиц започнаха да излизат през 2018 г., като се сгодиха през ноември 2020 г. "Понякога нещата просто не се получават и този случай е такъв. Пожелавам на Моли всичко най-добро", заяви Пери в изявление за раздялата им през 2021 година.

Актриса от Приятели с плашеща версия за трагедията с Матю Пери