Легендарният бивш футболист на Левски Боджидар Искренов - Гибона днес се препитава като шофьор на такси в град Далас, в американския щат Тексас.

"Перфектно се чувствам там. От доста време живея в САЩ. Имам и американски паспорт. Радвам се на внука – истински юнак, казва се Хенри. През декември чакам и второ внуче – отново момче. Всичко е супер в Америка…

Шофьор на такси съм в Далас. Изобщо не се срамувам от професията си. Срамна работа няма. Карам си като пич, добре съм, работя си. Аз съм си шеф, никой не ми виси на главата. На този етап родината не ми липсва. Изобщо не мисля за завръщане за постоянно", споделя Гибона в интервю пред "Витоша нюз".

Легендарното синьо крило се шегува, че се чувства като Робърт де Ниро, свой любим актьор: "Нещо като "Шофьор на такси" 2 съм", споделя той.

"Случвало се е и по 12 часа да въртя волана без прекъсване. В редките почивки на "стоянката" отварям по някоя книга. Сега се запалих по бестселърите на Ян ван Хелсинг. Много хора ще се чудят като кажа, че винаги съм обичал да чета. От най-четящите футболисти съм", разказва още Гибона.