Кобрата и Андреа са се събрали! Тази новина циркулира в медиите в последните часове. Според приятелки на певицата информацията е вяра. Двамата са забелязани заедно в Пловдив.

Двойката е пристигнала в Стария град, а по-късно е отседнала в местен хотел. Пулев прекара няколко дни под тепетата, тъй като той е главен организатор на галавечер, която ще се проведе на 14 декември. В зала “Колодрума” на ринга ще се качи неговият брат Тервел, който ще премери сили с Дишон Уебстър, пише "България днес".

Още при самото пристигане в града Пулев и Андреа се настанили заедно в хотела. Докато боксьорът е уреждал бизнес дела, певицата направила бърза обиколка из магазинчета.

В специално интервю Кубрат Пулев разкри как изпитва сантименти към Андреа. Това се случи няколко седмици след официалната им раздяла.

“Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек, изля душата си Пулев. - За да се съберем, трябва да има промяна в хората. Те трудно се променят. Има варианти. Всеки ще си направи изводите. Смятам, че през цялото време съм давал всичко от себе си. И то не беше никак малко.”

Андреа първа обяви раздялата през лятото. Те публикува енигматично съобщение в социалните мрежи. Певицата разкри как се наслаждава на необвързания живот.