Феновете не разпознаха 59-годишния Том Круз в нови снимки. В мрежата те се чудят за причините за странните промени във външния вид на известния холивудски актьор.

Звездата от „Невъзможна мисия“ наскоро присъства на бейзболен мач и беше уловен от камера и видеокамери. Том Круз дойде на събитието с 26-годишния си осиновен син Конър. Потребителите обаче започнаха да говорят за случилото се с лицето на актьора.

Мнозина предполагат, че наднорменото тегло е причината за отеклото лице на Том Круз. Други смятат, че 59-годишният актьор е увлечен от услугите на пластичните хирурзи и по лицето му все още има следи от инжекции с ботокс.

Том Круз

Том Круз напълня

„Лицето му изглежда толкова странно, сякаш той не е той. Претърпял ли е пластична операция? "

Има и такива, които заподозряха, че снимките не са Том Круз, а негов двойник. Като доказателство те сочат моментна снимка на актьора, която се появи в края на август тази година.

Не може героят на Итън Хънт от „Невъзможна мисия“ да дебелее толкова бързо, като се има предвид, че снимките на седмата част от франчайза все още не са приключили...

Том Круз

Том Круз долетя със син хеликоптер до поляната при обикновено английско семейство. Кацането на астьора беше приятна изненада за собствениците на къщата.

Превод: GlasNews.bg