Драмата, която месеци наред тресе актьорската гилдия и цяла България, очевидно няма да свърши скоро. Дори и след като преди дни стана ясно, че прокуратурата е отказала да образува дело за насилие над Диана Димитрова, а набеденият за това Юлиан Вергов направи за първи път официално изявление. След огромната подкрепа, която получи актьорът, сега и Луиза Григорова застана зад него. Нещо повече - актрисата недвусмислено заяви, че според нея това, с което нейната колежка се опита да се изкара жертва, е просто... чист ПР и реалистичен грим.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev)

От поста на Луиза Григорова става ясно, че тя застава твърдо зад колегата си Юлиан Вергов и не вярва на снимките, на които Диана Димитрова е цялата в синини. Просто защото го е играла този театър.

Според актирасата лъжата и клеветата също са НАСИЛИЕ!

"И случаи, като този, на който всички трябваше да станем свидетели (защото си е чист ПР), в които някой се изкарва жертва, пречат на истинските жертви, омаловажават проблема, изкарват пострадалите като “проявяващи каприз”. Съответно изказаните лъжи по тема на Юли Вергов, когото аз безусловно подкрепям и обичам, вредят не само на него и цялото му семейство, но и на обществото ни.

Тези снимки тук ви показвам, за да видите кооооолко много и реалистичен грим има в киното, а за съжаление явно също толкова фалш. Благодаря за вниманието!“, пише Луиза Григорова.

Вергов: Никога не съм удрял Диана Димитрова

Бахаров: Ще се намери ли някоя НПО да поднесе цвете на майката на Вергов?

Диана Димитрова мигновено: Ще съдя лицето Юлиан Вергов!