Този път изпълнителят не е зад волана и не фучи с 200 км/ч.

GlasNews.bg попадна на видео, което показва как Емрах пуши цигарка, която, както изглежда и от кадрите, не е пълна с обикновен тютюн. Синът на Тони Стораро е на пасажерската седалка в автомобил и е заснел козчето, докато пътува, но не пропуска да наблегне и на скъпите си обувки - Dsquared2.

На Емрах не му е за първи път да се "похвали" с трева. Припомнете си, че в началото на миналия месец той публикува в Инстаграм профила си видео, което показва суха зелена тревиста маса. 

Още по темата тук:

Емрах Стораро с нова издънка - похвали се, че има "трева" ВИДЕО

Бившата половинка на Емрах, а именно Теди Александрова, загатна, че той злоупотребява с тревата. След раздялата им тя нарече Емрах "тревоман в абстиненция". А на въпроса защо Емрах си е позволил да я удари, както самата тя твърдеше, певицата отговори така: "На всички въпроси "Защо ме е ударил" - защото беше получил абстиненция. Нямаше наркотици и трева и не беше на себе си". Вероятно думите на Александрова ще се окажат истина.

Междувременно в средата на септември Ви показахме как изпълнителят се хвали с бясно шофиране - с 260 км/ч в час. Явно младият Стораро няма проблеми с това да нарушава закона. А може би за него няма закони? Това обаче съвсем не е първото подобно изпълнение на Емрах. Певецът караше със 160 км/ч при ограничение 50 в Слънчака в началото на юли, а преди това бе показал кадри с шофиране с 200 км/ч през май.

Още за издънките на Емрах ще откриете тук:

Емрах лети с 260 км/ч на пътя! Ще има ли последствия този път? ВИДЕО

Емрах пак се издъни! Лети със 160 км/ч в Слънчев бряг ВИДЕО

Емрах Стораро фучи с 200 км/ч, взел книжка преди няколко месеца