Починала е една от най-колоритните участнички във "Фермата" 7 - Анастасия Христова, научи GlasNews.bg.

В профила на Анастасия в социалната мрежа Фейсбук заваляха жалейки.

"Ще ми липсваш, момиче.. много…. Знам, че ни гледаш отгоре и се усмихваш", написа синоптичката на bTV и водеща на предаването COOLt Натали Трифонова.

Причината за смъртта на Сия засега не е известна.

"Не мога да повярвам какво се е случило! Ах, Сия, лек път на душата ти, отишла си без време! Съболезнования на цялото семейство и най-вече на милата ѝ дъщеря!", гласи друг трогателен пост в мрежата.

Във "Фермата" 7 Анастасия бе експресивна участничка. Тя демонстрира хъс за победа, а и забавлява останалите участници със своята артистичност. В серията от тежки битки тя премина през крайни състояния - от възторг до отчаяние, но накрая падна от трансформационния лидер Ваня Павлова.

Анастасия напусна този свят на 46-годишна възраст. Тя завършва актьорско майсторство за драматичен театър и до последно управляваше успешно собствен салон за красота.

Сия бе олицетворение на силната жена. Тя е имала много трудности в живота си, които е преодоляла. Сама е отгледала дъщеря си.

В интервю преди време за "Тази събота и неделя" тя сподели:

„Аз мисля, че почти всяка втора българска жена е на същото положение като мен. Аз поне познавам изключително много жени, които се борят сами. Да, много беше трудно и да, много съм падала и съм ставала. Не се притеснявам да го призная.“

Сия последно е публикувала своя снимка в профила си в Instagram през 2022 година. На фотото тя позира с Красимир Джунов - участник във "Фермата" 5.

GlasNews изказва искрени съболезнования на близките и семейството на Анастасия!