Риана не възнамерява да носи дрехи, които носят бременните жени. Барбадоската певица отиде на среща с годеника си с толкова предизвикателен тоалет, който може да засенчи всичките й други скандални изцепки.

Носителката на награда Грами леко прикри гърдите и ханша си с голяма мрежеста материя, оголи корема си и нанесе лек грим. Облеклото е на марката Miu Miu и е украсено с много диаманти.

Допълващи блестящия образ са сандали с кристали от Christian Louboutin и сребърна дамска чанта от Balenciaga и масивни бижута.

Годеникът на певицата A$AP Роки не се постара толкова и дойде със семпло сако цвят въглен, риза и панталон. Като истински джентълмен, рапърът ухажва любимата си жена и й помага да се качи в колата, когато излизат от заведението.


Както можете да видите, Риана е толкова възхитена от собствената си бременност, че е готова да я демонстрира на всички чак до самото раждане. Красавицата е сигурна, че тялото й сега изпълнява най-важната функция, така че защо да го крие под скучни дрехи?

Въпреки клеветите на критиците, феновете подкрепят любимата им певица, като й казват, че имиджът й е най-добрият и я молят да се грижи за себе си и бебето.

Хванаха гаджето на Риана в изневяра с 45-годишна

Арестуваха A$AP Rocky пред очите на бременната Риана

Риана очаква първото си дете СНИМКИ