Тина Търнър така и не успя да се срещне с тримата си внуци и петима правнуци, преди да почине на 83-годишна възраст. Легендарната певица почина в дома си в Кюснахт близо до Цюрих, Швейцария, след дълго боледуване.

Според дъщерята на Айк Търнър, бившия съпруг на Тина, тя така и не е успяла да види тримата си внуци и петима правнуци, пише Daily Mail.

Родената в Тенеси имаше двама биологични сина, които починаха съответно през 2018 г. и 2022 г., и двама осиновени сина, които са деца на бившия й съпруг Айк Търнър.

тина търнър, внуци, правнуци, тина търнър семейство, тина търнър синцял екран
Тина Търнър със сина си Рони Снимка: Социални мрежи

Въпреки че певицата се раздели с Айк след години на тормоз, тя поддържа връзка с осиновените си деца.

Кралицата на рокендрола прекара последните 28 години от живота си с втория си съпруг Ервин Бах.

63-годишната Туана Търнър, дъщеря на Айк Търнър от връзката му с приятелката на Тина от гимназията, Пат Ричард, среща баща си едва през 1987 г., когато е на 28. Тя заяви, че винаги е защитавала баща си и отбеляза, че отрича насилието срещу Тина и "никога не е говорила негативно за нея". Въпреки че малко преди смъртта си през 2007 г., Айк заяви в интервю, че е победил Тина, но "не повече от обикновения мъж, който бие жена си".

Най-големият син на Тина Търнър, когото тя роди от саксофониста Реймънд Хил на 18-годишна възраст, отдавна се бореше с наркотична зависимост. Той се самоуби през 2018 г. И той беше бездетен. Освен това нейният осиновен син Хайк-младши няма деца.

 

Вторият й осиновен син Майкъл има дъщеря Тифани Търнър-Дюкс, която от своя страна има три деца: дъщеря Марли и синовете Амари и Джани.

И докато нито един от петимата правнуци на Тина не е излизал с прабаба си, семейството твърди, че всички са наследили музикалния й ген.

Инсайдери смятат, че самата певица е била твърде слаба, за да оцелее при полета до Съединените щати, поради постоянно боледуване. Но защо нейните внуци и правнуци не са дошли при нея, не е ясно.

Вече е известно, че съпругът на Тина, Ервин Бах, е готов да наследи почти половината от състоянието й, оценявано на 250 милиона долара, но все още не е ясно кой ще наследи останалите пари, ако и двамата й биологични сина са починали.

Превод: GlasNews