Всички се питат коя е новата жена до Брад Пит. 27-годишната Никол Потуралски - модел, майка и основател на организация за подпомагане на акули, се оказа основната заподозряна за нова половинка на холивудския актьор, след като бе забелязана в неговата компания, пише "Дейли мейл".

Твърди се, че тя е предприела пътуване заедно с 56-годишния плейбой до Южна Франция, а анонимен източник дори потвърдил, че двамата имат отношения.Според някои Никол Потуралски има доста голяма прилика с бившата жена на актьора Анджелина Джоли. Но едва ли това е единствената причина Брад Пит да прояви интерес към нея.

Красавицата е забелязана да слиза от частен самолет на френското летище "Льо Кастеле" в сряда следобед. Счита се, че тя ще прекара време с холивудския актьор в Шато Миравал - имот, който той закупи за 67 милиона долара през 2011 г. Вътрешен човек потвърди пред Page Six, че актьорът и Потуралски се виждат и се наслаждават заедно на почивка.Американското издание на списание ОК! цитира очевидец, който споделя, че преди да се качат на частния самолет, двамата са се държали като „влюбени тийнейджъри“.