Звездата от "Откраднат живот" Деси Бакърджиева показа на почитателите си своята втора дъщеричка, заради която й се наложи да "умре" в сериала.

Актрисата роди Вивиан през пролетта, но публикува първата снимка на малката едва през тази седмица.

Вивиан е плод на любовта между Деси и ученическата й любов Филип, с когото се срещнали отново години след гимназиалните трепети.

Деси Бакърджиева: Вирусът отне бащата на детето ми

За съжаление обаче той се зарази с COVID-19 малко преди на бял свят да се появи Вивиан и издъхна в началото на февруари.

"Не можах и да го изпратя, защото не се случи в България, а в Германия. Не успях и да го погреба. Остави ми обаче нещо много прекрасно, заради което си заслужава да продължа напред", сподели неотдавна актрисата пред Нова тв.

Шокът от голямата загуба довел до по-ранното раждане на Вивиан - в седмия месец от бременността на Деси.

За любимия си човек екранната доктор Хинова разказа, че е бил строителен инженер.

"От малък Филип се беше сблъсквал с много трудности, беше изгубил двамата си родители в катастрофа. Няколко пъти сме се събирали и разделяли и то, защото е трудно да има любов от разстояние. Най-големият парадокс беше, че той си отиде на 2 февруари и страшното беше, че излезе от болницата, а няколко дни след това отново го приеха, вече в много тежко състояние", разказа още през сълзи Деси Бакърджиева.

Красивата актриса има и по-голяма дъщеря, която носи името Ана-Мария.