Сезонът на балове 2023 приключи. Изминалата седмица бе повече от колоритна в града под тепетата, а читателите ни бяха запознати с всичко случващо се по червените килими пред големите хотели в Пловдив.

Преброяване от 1 до 12, рев на мотори и автомобили, много стил и блясък преобладаваха в атмосферата на града и въпреки че баловете приключиха, еуфорията в социалните мрежи продължава, пише Trafficnews. Голяма част от абитуриентите публикуваха снимки в Инстаграм и други платформи, в които показаха на каква визия са заложили.

В този материал ще ви покажем част от абитуриентите, които споделиха кадри в мрежите от един от най-важните мигове в живота им.

Погледите пред Новотела събра синът на кмета на Община „Родопи” Михаил Михайлов, който завършва Хуманитарната гимназия.

Зрелостникът се занимава професионално с футбол, като играе за ФК „Куклен”, а за важния ден беше избрал да дойде с впечатляващ ретро автомобил „Мерцедес”, собственост на баща му, и изискан костюм.

Сияна Славова, която завърши ПГ по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ в Пловдив, заложи на черна тюлена рокля с разчупен дизайн.

Сияна има персонален блог в Инстаграм и публикува най-различни снимки и сторита от ежедневието си. Най-вероятно ще продължи обучението си в Пловдив и ще се развива в сферата на туристическия бранш.

Едно от новите попълнения в поп фолк средите Данна също показа провокативна визия. 

Абитуриентката Даниела Пирянкова бе заложила на дълга телесна рокля, със златни и сребърни акценти по нея.

Пловдивчанката Маргарита Стойкова, която завършва Езикова гимназия „Иван Вазов” в Пловдив, бе с открояваща се дълга зелена рокля и семпъл грим. Маргарита придоби популярност покрай ролята си като „Венета” в сериала „Татковци”.

Освен това тя публикува и влогове в своя youtube канал, в които представя ежедневието си, приятелите си и показва любимите си занимания.

Алекса Колева, която завършва Търговската гимназия, прикова погледите на всички пред Новотела със своята екстравагантна визия. Красивата абитуриентка се появи на своя бал с пищна червена рокля, която нямаше как да остане незабелязана.

Алекса е дъщеря на известен пловдивски диджей и след завършването си има намерение да продължи обучението си в Пловдив.

Тази година Тодор Павлов и Петър Андреев от представителния отбор на Локомотив са абитуриенти. Двамата завършват 12-и клас, като покрай графика с тренировки и мачове намериха време и за своите балове.

Пловдивската гимнастичка Елица Ангелова пък заложи на по-изчистена визия, като роклята й бе в бежовата гама.

 

Пловдивчанката завършва Френска езикова гимназия „Антоан дьо Сент–Екзюпери“. Елица спортува от малка, като неведнъж е представяла града ни на различни състезания и е печелила отличия.

Веселина Стойкова също прикова погледите с провокативната си визия.

Абитуриентката избра за своя бал черна рокля с цепка на крака и пера, а косата й бе прибрана на опашка.

Една от талантливите гимнастички в Пловдив Снежана Колева също е абитуриентка. Тя е била част от националния отбор за девойки по художествена гимнастика. Има спечелени близо 70 медала от международни и държавни състезания. Освен за матури, в момента Снежана се готви за държавно първенство категория „Елит". Гимнастичката има намерения да продължи да се занимава със спорт, като дори има желание да се ориентира и към треньорска дейност.

Снежана Колева /вдясно/