Лейди Амелия Спенсър, племенница на принцеса Даяна и сестра на известния модел Кити Спенсър, пусна първите снимки от медения си месец. Тя и съпругът й Грег Малет са на почивка на Малдивите.  

Лейди Амелия се омъжи за Грег Малет на 21 март. Луксозна сватба се проведе на планински връх в Южна Африка. Правата за публикуване на снимката бяха продадени на HELLO!

Сега влюбените прекарват медения си месец на Малдивите и показват как се гмуркат с шнорхел и се наслаждават на компанията си на Малдивите.

В надписа 30-годишната Амелия написа: „Първите няколко дни от нашия вълшебен меден месец“, отбелязвайки местоположението им: Коко Боду Хити, Малдиви.

Лейди Амелия, дъщеря на Ърл Спенсър, брат на принцеса Даяна и модела Виктория Ейткен. Бракът на родителите й не беше щастлив, така че разводът се оказа скандален, пише HELLO. Чарлз Спенсър се премества в семейното имение, докато децата му с Виктория израстват в Кейптаун, Южна Африка. На сватбана на дъщерята си Чарлз не беше. Той не присъства и на сватбата на дъщеря си Кити.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Amelia Spencer ???? (@ameliaspencer15)

 
Амелия Спенсър и Грег Малет на меден месец на Малдивите

Именно в Кейптаун Амелия среща своя любовник Грег Малет, когато е само на 17 години. Амелия и Грег се сгодиха през юли 2020 г. Нещо повече, той също й направи предложение в Южна Африка. В интервю момичето каза, че искат да имат деца.

"Един ден искам малък Малет. Ще почакаме малко, но и двамата винаги сме обичали децата и искаме свои", каза лейди Амелия.

До Амелия в деня на сватбата й беше сестра й близначка Лейди Елиза, по-голямата сестра Лейди Кити, на 32 години, и нейният по-малък полубрат, 19-годишният Самуел Ейткен, син на майка й от втория й брак, който я поведе по пътеката.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Amelia Spencer ???? (@ameliaspencer15)

 
Сватбата на лейди Амелия Спенсър в Южна Африка

"Той е другата любов в живота ми, така че беше толкова важно, че Самуел ме доведе до олтара. Той се роди, когато бях на 11 години и имаме много, много специална връзка", каза щастливата булка.

Сватбата се състоя в имението Quoin Rock на планински връх във винарските райони на Западен нос на Южна Африка. На сватбата имаше 122 гости.

Амелия се омъжи по залез-слънце. Шаферките бяха облечени в сатенени рокли на Atelier Versace. А Лейди Кити избра синя рокля от Dolce & Gabbana. Самата булка няколко пъти смени тоалета, но мина по олтара с рокля на Versace, ушита по поръчка.

Роклята на Амелия е създадена в рамките на два месеца и половина. Беше украсена с двуметров шлейф, корсажът беше избродиран с кристали Сваровски.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Amelia Spencer ???? (@ameliaspencer15)

Сватбата на лейди Амелия Спенсър в Южна Африка

Тя добави елегантен петметров воал от тънък копринен тюл и обувки на ток Jimmy Choo.

Амелия обясни, че роклята й я свързва с покойната й леля, принцеса Даяна, която беше близка приятелка на Джани Версаче и носеше негови тоалети.

"Мисля, че тя ще бъде много горда да ме види на сватбения ми ден. Знам, че семейство Версаче също много обича Даяна, така че имаме специална връзка", каза тя.

Превод: GlasNews