Жена, родена в Обединеното кралство и омъжена за дубайски милионер, твърди, че ще има строги правила за бъдещите си деца, а първите им думи ще бъдат Dior, а не мама или татко. Популярна в социалните мрежи домакиня говори за това в едно от видеата си, публикувано в TikTok.

Суди Ал Накак от Обединеното кралство се влюбила в съпруга си милионер Джамал по време на пътуване до Дубай и оттогава живее живот, пълен с блясък и лукс. Създателката на съдържание, която нарича себе си "принцеса с голямо его", обича да пазарува и често глези половинката си.

Тя редовно споделя информация за луксозния си начин на живот в TikTok. Наскоро тя изненада зрителите си, когато разкри строгите правила, които ще следва, когато с Джамал създадат семейство. По-специално, тя ще научи дъщеря си как да привлече богат мъж.

В едно от откровените си видеа Суди казва, че който няма пари, не трябва да има деца.

„Не казвам, че трябва да сте супер богати, но в края на деня те заслужават определен стандарт на живот. Мисля, че трябва да има минимум по този въпрос, защото ако не можете да осигурите себе си, как можете осигуряваш ли друг човек?" - обяснява тя.

Съпруга на милионер, богата домакиня, любопитства, деца, луксозен живот, обича да харчи пари, смята себе си за принцеса, семействоЦял екран
Британката редовно споделя информация за луксозния си начин на живот в TikTok Снимка: TikTok

Суди също смята, че ако не си женен, не трябва да имаш деца. Тя говори и за бъдещето си.

„Изобщо не ме интересува, ако ме заклеймят заради това, но децата ми никога няма да се оженят за бедни хора. Ще се женят само за тези, които вече имат пари – бременността ми няма да е напразна. В крайна сметка дъщеря ми трябва да бъде научена как да харчи парите на мъжа или баща си. Ако имам дъщеря, разбира се, че ще я науча да се държи като стара баба, защото така са ме научили родителите ми. Очевидно ще я науча как да привлече богат мъж - милионер или може би милиардер. Ако имам син, първо ще го науча да се грижи за семейството си, а след това и за жена си. Мъжът ми ще го научи как да печели милиони и да инвестира тези пари. Аз ще им избирам партньорите“, казва британката.

Жената добавя, че децата й ще бъдат разглезени от нея и Джамал.

"В този момент първите им думи трябва да са Dior, а не мама и татко. Хората смятат, че не заслужавам да бъда родител, аз честно казано смятам, че такива хора са отвратителни", добавя тя.

@soudiofarabia The truth hurts right? ✨ #millionaire #fyp #dubai #ksa ♬ original sound - Soudi???????? & Jamal????????