Възрастен мъж от Варна се озова без дом. В най-студените дни той няма къде да се прибере на топло. За историята му разказа човек, който е решил да заговори дядо Данчо, сгушен в ъгъла на банка. Той се надява добри хора да помогнат на по думите му - възпитан и добър човечец.

Ето каква е историята му:

"Здравейте, Не знам дали до сега някой е споделял историята на дядо Данчо и ако е така се извинявам за публикацията. Открих дядо Данчо в клона на ДСК на "Чаталджа". Още с влизането ми, той ме поздрави и остана така сгушен в ъгъла.

Реших да го попитам, дали мога с нещо да му помогна, а той ми отвърна, че е добре и няма нужда от нищо, но знаех, че не е така. И след моята настоятелност, успях да разбера каква е историята на този възпитан и добър човечец.

Дядо Данчо от 2-3 месеца си няма дом и си търси квартира с бюджет до 150лв. Търси си и работа като пазач на обект или нещо подобно. Разполага с пенсия от около 350лв, която както знаете не стига за нищо.

Ако някой може да съдейства на човека с каквото и да е, може да се свърже с него на следния номер: Йордан Недев 78г. - 0882474794 град Варна," написа Денислав Александро.