Често до нас достигат грозни истории, престъпления и неприятни случки. Но има и друг пример, който доказва, че доброто е сред нас.

Такава е историята, споделена от пловдивчанка в мрежата. Става въпрос за пътен инцидент, заради който автомобилът на Лидия Павлова останал блокиран в кръстовище. Това станало в "Кючук Париж".

Жената извикала пътна помощ, но се наложила да изчака повече от час. Тогава останала приятно изненадана от пловдивчани ."Поне 15 коли и случайни минувачи се спряха и попитаха с какво могат да помогнат", пише тя.

Повредата била сериозна и не успели да помогнат, но подобни случки връщат вярата в човечността.

"Пожелавам им безаварийно шофиране и дано и на тях, при нужда, добри хора им предложат помощ!," добавя жената.

Хората са добри! Непознати спасиха жена от удавяне с общи усилия

Вижте цялата история, споделена от Лидия Павлова:

Днес искам да споделя нещо хубаво! Вчера, 14..08., около 18 ч, се ударихме с друга кола на кръстовището на бул. "Вапцаров" и ул. "Д. Талев".

Колата ми остана в средата на кръстовището, защото повредата бе такава, че не можеше да се движи на собствен ход. Трябваше да се качи на платформа.

Докато чаках платформата около час и половина, поне 15 коли и случайни минувачи се спряха и попитаха с какво могат да помогнат. Не можеха да ми помогнат, но изказвам благодарност на всички за съпричастността!

Пожелавам им безаварийно шофиране и дано и на тях, при нужда, добри хора им предложат помощ!,