Емили Йорданова, по-известна като Емили Тротинетката, пусна снимки от мястото, на което загина 19-годишното момиче в София.

Камион се вряза в спирка на градския транспорт в София в петък сутрина и отне живота на усмихнато 19-годишно момиче. Според очевидец момичето е пресичало на пешеходната пътека на ул. „Кестенова гора“. Говорела по телефона, когато в гръб я връхлита камионът.

Впоследствие се установи, че блъсналият момичето в София има седем наказателни постановления за дребни нарушения. Всички те са му били връчени и са платени. Има и налагани глоби по фиш - за липса на колан, за невключени светлини. Издаден му е и един фиш за каране с превишена скорост през септември. Според свидетели 53-годишният Валентин Иванов е карал камиона си с висока скорост. Разследващите също са на мнение, че ограничението от 30 км/ч. е било значително превишено. 

Стана ясно кое е загиналото 19-годишно момиче. Почивай в мир, Вики! СНИМКИ

Загиналата се казва Виктория Мариева, неин близък съобщи тъжната вест в социалните мрежи.

Ето какво написа Стефан Маринов: "Никой не може да ви подготви за загуба, която идва като бърз вятър. Успокойте се обаче, знаейки, че тя сега почива в обятията на нашия Господ. Моите най-дълбоки съболезнования на семейството. Почивай в мир".

Профилът на загиналото момиче в социалната мрежа Фейсбук се напълни със съболезнователни постове. Нейни близки и приятели недоумяват как е възможно Вики да си е отишла по този особено нелеп начин. Емили Йорданова също изрази съболезнования. Тя сподели снимки от мястото на трагедията и гневно написа в акаунта си в Инстаграм: "Докога ще търпим този ад на пътя?".

От публикацията на Емили научаваме, че тя се е познавала с Виктория, или поне виртуално. Момичето с тротинетката написа още, че преди две седмици са щели да се виждат с Вики, но тогава срещата се разпаднала и я отложили във времето.

Ето какво гласи цялата публикация на Емили:

"Докога??? Докога ще търпим този ад на пътя? Както си пресичаш на пешеходна пътека и ходиш по тротоара, изведнъж вече те няма и си на оня свят! 

За пореден път е загинал млад човек (младо момиче на 19 години), заради невниманието и разсеяността на някои шофьори, които не гледат къде карат! Същото това момиче го познавам! Комуникирали сме в Инстаграм на лично! Казва се Виктория Мариева и щяхме да се срещаме и запознаваме на живо преди 2 седмици! Но поради обстоятелства тогава не успяхме да се срещнем и си отложихме срещата за по-натам! Никой не е знаел, че подобно нещо ще я сполети!

Нека държавата се заеме с този пореден смъртен случай на пътя и да свали всички неориентирани и разсеяни шофьори от автомобилите!!!

Почивай в мир, мила Вики!!! Искрени съболезнования на семейството на Вики!" 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yordanova (@emily.yordanova.75)

Още по темата тук:

Камион се вряза в спирка, има загинал* СНИМКА

Шофьорът, блъснал и убил Виктория, има малък стаж зад волана

53-годишният шофьор, убил Виктория, е карал с превишена скорост

Привлякоха като обвиняем шофьора, блъснал и убил момиче в София