Читател на GlasNews.bg твърди, че небезизвестният Иван Белишки отново гази закона.

В съобщение, изпратено до редакционната ни поща, се посочва, че кметският син нагло е паркирал автомобила си върху тротоар.

"Ето как пред очите ми Иван Николов Белишки си паркира отново един от автомобилите си (червено кабрио) на тротоара", пише нашият читател, който е решил да запази анонимност.

Така паркираната кола действително е блокирала част от тротоара и пешеходците следва да слязат на пътното платно, за да заобиколят автомобила.

"Паркира колата си по такъв начин, че нито детска количка, нито пешеходец може да мине по скоростната улица, която е известна като Тежкотоварната", се посочва още в сигнала до GlasNews.

Читателят ни отбелязва, че не е направил забележка на кметския син, тъй като се е притеснявал да не бъде нападнат.

"Не направих забележка, защото Петко Биволаров вече го биха, задето му направи забележка на пазара за паркиране, не желая и да ми бъде ваден пистолет, като на депутата Таслаков", се посочва в съобщението. И се твърди, че Белишки неведнъж е засичан да паркира на тротоари и пешеходни пътеки, той също така не спазвал знаци и сигнали на светофари.

Припомнете си, че през 2022 година "Ягуар"-а на младия Белишки бе паркиран на пешеходна пътека на ул. "Нистор Ружеков" в Панагюрище.

"Ягуар"-ът на кметския син Белишки има право да спира и на пешеходна пътека

Отново през 2022 година Иван Белишки незаконно постави НСО лампи на предното стъкло на автомобила си. Тогава читател на GlasNews.bg ни изпрати няколко снимки, от които ясно се вижда монтираната лампа на предното стъкло на ягуара, а отзад във возилото са захвърлени радиостанция и още две сигнализиращи лампи - оранжева и червена.

"Специалните" на XXI век: Кметският син Белишки си монтира НСО лампи СНИМКИ

Читателят ни, който сигнализира за наглото паркиране върху тротоар, се опасява, че над Белишки има опънат полицейски чадър.

"Питам се - нужно ли е някой да пострада, за да се задействат КАТ Панагюрище и нужно ли е да се стига дотам, че да сме принудени сами да вземем мерки да може децата ни да се разхождат навън свободно без да има риск някой като Белишки-син да ги прегази Защо КАТ Панагюрище не взема отношение буквално откакто Иван Белишки има книжка и същият се качва видимо пиян зад волана директно от заведенията и си позволява да шофира и паркира опасно? Защо има книжка при положение, че показва неадекватно поведение, с което не би трябвало да кара и има десетки нарушения? Над закона ли са кметското семейство? Има ли чадър в РПУ Панагюрище? Мисля, че това поведение е нагро и хулиганско, като показва явно незачитане на закона и че взиманите дотук мерки (ако изобщо са взимани) не работят! Семейство Белишки демонстрират че са над закона", завършва читателят ни.

Иван Белишки неведнъж е влизал в полицейските хроники, припомнете си:

Кметският син Белишки се замеси в схватка с депутат?

Полицаи тръшнаха на земята кметския син Белишки, баща му публикува ВИДЕО

Белишки за запаленото руско знаме: Твърдо заставам зад постъпката си! ВИДЕО

Кметският син Белишки с присъда след скандал и побой за паркомясто

Задържаха Иван Белишки, викат линейка по време на обиска!

Белишки – от беля на беля! След спор – бой. Гледните точки по бабаитския скандал в GLAS.bg