Видеооператор остави младоженци без филм от сватбата им, бави и видеоклип на поп фолк певеца Карлос.

Преди година поп фолк певецът Карлос зарадва почитателите си със своя първи албум, събрал 20 песни от неговия репертоар. В албума попадат два нови сингъла - "Лъжи на френски" и заглавната - "Не ме е страх". По план първата песен е трябвало да се появи в най-голямата мрежа за видеосподеляне, а именно YouTube, с музикална визуализация. За работата по музикалната визуализация певецът се е доверил на видеооператора Христо Кавалов, който обаче е провалил плановете на Карлос, твърди самият той.

"Лъжи на френски" трябваше да се появи с visualizer и след нея, като за финал, подобаващ клип на заглавната песен. Заснехме първия проект с режисьора Христо Кавалов и като за нещо лесно очаквах да стане за 2-3 седмици или месец", разказа Карлос.

Фолк певецът отбелязва в своя публикация в социалната мрежа Facebook, че не за първи път работи с Христо Кавалов.

"Снимали сме три клипа преди това и макар и бавно, нещата се получаваха добре", добавя той.

Карлос твърди, че е извършил нужните плащания за заснемането и обработката на видеото към "Лъжи на френски". По думите му това се е случило още в деня на снимките. Вече година Карлос очаква да получи готовото видео към сингъла си "Лъжи на френски".

"Минаха месеци с разни увъртания по лични причини, към които проявих голямо разбиране, въпреки че ми объркаха плановете", отбелязва певецът.

Фолк певецът от Пловдив е разочарован от несериозното отношение на Кавалов

Карлос посочва, че е правил опити да се свърже с Христо Кавалов, но той не си вдигал телефона.

"От няколко месеца вече не ми вдига и отговаря, дори на молбите да ми даде суровия материал. Моето търпение се изчерпа, и ако някой смята да снима нещо с него, нека има предвид тази ситуация!", пише Карлос.

Поп фолк певецът все още обмисля дали да заведе дело срещу Христо Кавалов.

Подведени младоженци

Оказва се, че не само Карлос има претенции към въпросния видеооператор. Младоженци също са останали разочаровани от услугите на Христо Кавалов.

"Съветвам ви никога да не се подлъгвате да използвате услугите на видеооператора Христо Кавалов! Той е един измамник и успя да вгорчи първите две години от брака ни", пише Вероника Илиева в социалната мрежа Facebook.

Младата жена твърди, че тя и съпругът й са платили сумата от 1 500 лева за сватбено видео, което не им било предоставено.

През месец февруари Вероника Илиева написа в профила си в социалната мрежа, че издирват видеооператора, за да получат кадрите, за които са си платили.

"Все още го издирваме, за да си получим сватбеното видео, за което сме му платили сумата от 1 500 лв. Близо 2 години му се молим, звъним от различни номера с цел да се свържем с него, защото на нашите отдавна не вдига, след 32 пъти звънене, вдигна през юли, изпрати ни клип от 1,44 минути и ни помоли да не го показваме, защото още не е готов, скоро щял да бъде... И така още не е готов нито дългият, нито краткият ни клип, абсолютна подигравка с един от най-важните дни в живота ни. Последно ми вдигна миналия месец, каза, че местел някакви техники, хардуерът му бил свален и като го сложи щял да ни го прати в четвъртък... Обаче не уточнихме кой четвъртък. И пак се покри. Нямаме видео, нямаме и пари, оказва се, че не сме единствените с такъв казус. За мое огромно съжаление, скъсах си нервите да го търся и да го моля да ни прати дори суров материал... Уви нямаме и такъв. Пазете се бъдещи булки, не си разваляйте празника с този мошеник!", гласи публикацията на Вероника.

Вероника Илиева твърди, че вече е разговаряла с адвокат и обмисля да заведе иск срещу видеооператора.

Христо Кавалов (вляво) и младоженците, които все още очакват сватбеното си видео