Притеснителни кадри се разпространяват в социалните мрежи.

Жена зад волана на "Мерцедес" се движи с над 200 км/ч по родна магистрала, а краката ѝ се намират на пасажерското място. В същото време тя записва на видео проявата си.

Кадрите са разпространени на стори в социалните мрежи от профил, носещ името "Юлия Златанова". Възмутени граждани споделят записа на случая в групи във Facebook.

@glasnews Шофьорка "лети" с над 200 км/ч, краката й - на пасажерското място ???? #шофьорка #скорост #нарушение #автомобил #fyp #fypage #viral #GlasNewsBg ♬ original sound - GlasNews.bg

На видеото се вижда как автомобилът ускорява до 211 км/ч, а преди това жената  показва как краката ѝ са на седалката, предназначена за пасажери, а ръцете ѝ са на волана.

Случаят обаче буди и почуда. Как тя е успяла да ускори? Някои граждани твърдят, че тя стои в скута на водач и само държи кормилната уредба.

Към момента няма информация къде в страната е заснето опасното шофиране и кой е бил зад волана, но е видно, че скоростта е много над разрешените в страната 140 км/ч по автомагистралите.

GlasNews продължава да следи темата.

Очаквайте подробности!

Кадри: Надежда Дойчева