Читател на GlasNews, използвал услугите на градския транспорт в Пловдив, разказа за преживяванията си в сигнал, изпратен до редакцията ни.

Пловдивчанинът пътувал в съботния ден, но не останал очарован. Той негодува от времето, което трябвало да чака на спирката, както и това, че в рейса се качили много пътници. Споделя и кадър, илюстриращ пътуването, показващ множество правостоящи хора.

"Чакаш 40 минути - без значение пек ли е, студ ли е, накрая идва една измъчена 1-ца, в която се качваш не като човек, а като животно, натъпкано в камион", пише той.

Вижте целия му разказ, публикуван без намеса:

"Рейсове на 40 минути, защото няма пътници в Пловдив? Чакаш 40 минути - без значение пек ли е, студ ли е, накрая идва една измъчена 1-ца, в която се качваш не като човек, а като животно, натъпкано в камион.

И на всяка следваща спирка се качват още и още хора, като резултатът е този, който виждате на снимката. Блъскаш се като животно, няма дори къде да се хванеш, удряш се и се подпираш в хората до теб. Просто друг вариант няма, защото и следващата кола е на същия хал. И така през целия почивен ден - снимката е от днес, събота (20.04.2024) в ранните часове на деня.

И така беше и миналата, и по-миналата, и не знам колко време назад седмица. Не знам кой "умник" е решил, че през уикенда пътници няма, но това просто не е нормално. Бива икономии, бива, ама все още возите живи хора. Чакате някой да колабира и нещо по-лошо, за да пуснете повече коли? Тези пари, които ще спестите от икономия, харчите ли си ги спокойно, като знаете какво ни причинявате?"