На грозна гледка станаха свидетели потребителите в социалната мрежа Facebook, където пловдивчанка публикува клип. На него се вижда как мъж псува и крещи на снимащата го шофьорка, очевидно побеснял от нещо, случило се преди това. Гневът му е толкова силен, че в един момент от вербални закани той преминава към физически действия и чупи страничното огледало на автомобила.

След като приключва с наказателната акция, мъжът тръгва към собствения си автомобил с регистрационен номер РВ5513ТС, от който излиза жена, а в кадър се чува: Ти нормална ли си? - въпрос, зададен към потърпевшата шофьорка, която преди това предупреждава мъжа, че е "на живо".

Ругатните продължават и след като шофьорката решава да тръгне...

Под поста на Ablena Ch заваляха коментари, много от които искаха някакво обяснение от жената защо се е стигнало до агресията от страна на мъжа. Обяснението на жената е, че е направила обратен завой, а "тоя беше на 300 метра... а и каквото и да се е случило, дали решението е унищожаването на лично имущество!? Да не говорим, че джипа е бутиков и огледала на пазара...йок..."

Малко по-късно тя написа: "Респект към момчетата и момичетата от 1-во районно! Уникално отношение и грижа, поне в моя случай!", което ни навежда на мисълта, че полицията е била сезирана за случилото се и е взела съответните мерки. Какви са те, предстои да разберем.

Очаквайте подробности!