Варненци изригнаха срещу зачестилите сигнали в мрежата за педофили. Голяма част от тях са ядосани и искат да се вземат мерки. Те дори са започнали да издирват един от мъжете, за когото се твърди, че се е задоволявал в колата си. Разказахме ви по-рано за случая, който жена сподели. Тя публикува и видео от момента, в които това се случва. Заснела е номера на автомобила му, както и марката. Сега на база тази информация хората се уговарят да следят за возилото из града. Търсят съдействие и от таксиметровите шофьори.

Варненка: Педофил нападна 11-годишната ми сестра

За щастие вече има задържан по случая с нападение на 11-годишно момиче във вход на блок. Отвратителната постъпка беше разказана от сестрата на потърпевшото дете. Това се случи само преди дни. По информация на полицията, мъжът е установен. Той е 40-годишен. Нападнал е детето в жилищна сграда в квартал “Христо Ботев“.

Млад мъж взриви мрежата! Самозадоволява се пред детско заведение ВИДЕО

От пресцентъра добавиха, че към момента нямат информация дали това е същият мъж, заснет ден по-рано от жителка на града в района на детско заведение.

„Случаите са 3. Единият е с тази кола. Вторият е за педофил, вкарал 11-годишно момиченце във вход, започнал да го опипва, дори се събул. Третият е за нападение над 25-годишна млада жена. Това е по информация на МВР,“ пише жена в мрежата.