Шофьор остана в "задънена улица", след като трябва да докаже инцидент, а КАТ са го посъветвали сам да си търси записи от камери.

ПТП-то е станало преди обяд днес в столицата.

"Как се процедира в този случай, понеже КАТ ме пращат аз да събирам записи от камерите в района, а ми се струва, че нямам грам пълномощия за подобно нещо? Днес към 11:00 видях, че колата ми е ударена (пукната и остъргана броня, огънат и остърган калник, следи от бяла боя по тях). На 50 метра по-навътре в улицата спряна бяла кола с полуизвадена от щипките броня и пресни следи от жулено до основа (по следите и около тях сиви следи от боя). Докато разговарях по телефона с КАТ, човекът си е тръгнал.", пита Климент Ненов.

Мъжът е пубикувал и снимки с щетите.

Повечето потребители изразиха негативизъм за случая на Климент.

"За съжаление никой няма да си мръдне пръста и доказателства да имате, и видеото да намерите. Ще ходите до кат ще пускате жалби, те няма да намерят на адреса нарушителя. Играх го това, една като ме блъсна и избяга в кръгово. Варианта е да намерите сам нарушителя и да го накрате да си напишете протокол.", пише Н. Тодорова.

"Нищо не можеш да направиш дори да намериш камери, ако се смилят над теб ще ти напишат протокол, че другия водач е виновен ... после ще започнат едни съдилища, че човека не е виновен, понеже няма свидетел и така. Общо взето правете си каско. Всичко друго е на теория на практика в БГ 112 не работи като хората", добавя Теодор Цв.