12-ти ден продължава издирването на двете 15-годишни българки от Мюнхен. Те са близначки, живеят в германския град заедно с родителите си, и са в неизвестност от 24 ноември. 

За последно двете момичета са видени в жилището на родителите им на 24 ноември, като около 22:00 ч. са се подготвили за сън. На следващата сутрин от тях не е имало следа, а сигнал в полицията подава майката им по обед.

Издирват се! 15-годишни близначки българки изчезнаха в Германия СНИМКИ

Няма оставена бележка или някакъв друг вид доказателство, който да насочва къде могат да бъдат момичетата. Към момента операцията по издирване на българките от мюхенската полиция е безуспешна.

По информация на bTV е имало спречкване между сестрите и родителите им, а от полицията на този етап не разполагат с информация за извършено престъпление. Дипломатите ни от Генералното ни консулство в Мюнхен са в контакт с полицията в баварската столица.

Двете сестри са еднояйчни близначки, на 15 години, високи 160 см и тежат около 55 кг. Полицията моли, ако някой е виждал момичетата, или разполага с информация за тях да се свърже с органите на реда. Това може да стане на телефон 089/2910-0 или във всеки друг полицейски участък.