Щастливо събитие успя да ядоса съседи. Случката е от блок в столицата, където пристигнали сватбари.
 
Заедно с тях имало и оркестър, който се грижил за настроението, а музикантите влезли и във входа. Това не се понравило на някои съседи, които остават възмутени от музиката. Софиянка счита, че така се нарушава спокойствието на възрастните хора и майките с деца.
 
"Благодаря на съседите в бл. 852, вх. "А", които решиха да се оженят в неделя, 14:05 часа, и да вкарат ромския оркестър във входа.  Да са живи и здрави, и все така съобразителни с възрастните хора и майките с деца! Дано и с тях се съобразяват по същия начин!", пише Ваня М.
 
Случката е споделена и в мрежата, където възмущението не е припознато от столичани. Много хора считат, че няма нищо лошо подобен повод да се отпразнува с повече музика. Заваляват и хубави пожелания към младата двойка. Вижте част от коментарите:
 
"На Нова година пиратките стресирали животните ви... Сега хората сватба вдигат и пак все сте криви", пише Любомир 
 
"Всичко е любов! Не бъдете дребнави", отбелязва Атанас Л.
 
"Не се женят всеки ден!", констатира Цветелина Н.
 
"Да са живи и здрави младоженците!", Детелина С.
 
"Голяма работа! Един път. Даже е радостно, че сте чули сватба, какво по-хубаво от това... Толкова рядко се случва. Децата пак ще поспят, а на възрастните навярно им е било хубаво и са се върнали за миг в младостта. Но все да мрънкаме...", гласи друг коментар.