Ученици от Математическата гимназия в Пловдив организираха истинско шоу за техен любим учител. Дванадесетокласниците са решили да изненадат своя преподавател с негова любима изпълнителка, която от името на класа, да го покани на техния бал.

Именно фолк певицата Рени се появи звучно в двора на училището, където с много настроение и музика зарадва преподавателят по информатика Росен Вълчев. Рени Гайтанджиева запя една от най-популярните си песни „Като птица съм свободна“ в чест на Вълчев.

„Имам изключителната възможност да съм тук днес в Математическата гимназия в Пловдив и от името на 12 Е клас, да отправим официална покана за един изключителен човек – господин Росен Вълчев. Росене, вече знаеш защо сме тук. Тези невероятни гимназисти, на които тепърва им предстои да покоряват нови върхове, имат специална молба към теб – за тях ще бъде чест да присъстваш и да бъдеш част на техния бал и на тяхното изпращане, защото ти си им дал много, защото те, те обичат,“ обърна се Рени към развълнуваният от радост преподавател.

Вижте как се случи всичко: