Тежка катастрофа е станала на бул. "Христо Ботев" до Военна болница в Пловдив, разбра GlasNews.

Две коли са се сблъснали, след удара БМВ бе обърнато по таван. За щастие в инцидента няма пострадали. Свидетели разказват обаче, че друго БМВ Х5 е било в основата на сблъсъка, но водачът е избягал от мястото на инцидента.

 

По информация на очевидци двете коли са се движили в една посока - от бул. "Източен" към Сточна гара, съобщи Trafficnews. В колона са пътували три превозни средства. Първото прави ляв завой, втората кола - БМВ-то обърнато по капакq се е опитало да изпревари отдясно завиващия автомобил. В този момент обаче третата кола се врязва в маневриращото БМВ. 

"Бях на терасата и чух ужасяващо силен трясък, много се уплаших, когато видях обърнатата по таван кола. В този момент от возилото бързо излязоха две млади момчета, бяха добре. Дори първото нещо, което направиха, беше да хванат телефоните си", разказа живееща в близост до инцидента жена. 

Неин съсед пък споделя, че веднага след удара Х5-цата не спряла, а веднага изчезнала от мястото на катастрофата. На място е пристигнал и екип на спешна помощ, който е прегледал пострадалите. Няма хоспитализирани. На място бяха и два екипа на полицията, снемаха се проби за алкохол и наркотици на водачите. 

При катастофата щети е понесла и трета кола, паркирана на улицата. В рамките на половин час движението бе ограничено. Към момента БМВ-то е изтеглено и трафикът се осъществява нормално.