В мрежата се появиха твърдения за насилие над куче.

Цветелина Колева сподели, че от доста години около блок 36 във варненския квартал "Владиславово" живее кучето Сара. Животното било изключително кротко и добродушно. Жената обаче твърди, че то често е тормозено от деца.

Децата посягали на кучето с пръчки и хвърляли по него камъни.

"Нечии отрочета постоянно идват и я дразнят с пръчки и камъни. А за наглото им поведение нямам думи. Реших да го спестя", написа жената в мрежата.

Жената сподели и снимка, на която се виждат лицата на децата, за които се твърди, че тормозят кучето.

Цветелина Колева се надява родителите да си познаят децата и да им обяснят, че дразненето на куче не е игра.

"Немалка част от днешните родители нямат капацитета да възпитават. И да си познаят детето в тази публикация, надали това ще доведе до някакво положително развитие. След година-две ще започнат да трошат, после да драскат по спирки, сгради, автомобили, после ще се продрусат и така", коментира поста Дени Методиев.

Вижте как разхождат куче в Монтанско СНИМКИ+ВИДЕО

Снимки: Цветелина Колева

Галина Милкова, която вероятно е родител на някое от децата, за които се твърди, че тормозят кучето, заяви, че малчуганите никога не са били Сара с пръчка. Тя добави, че децата познават кучето и редовно си играят с него.

"Направете си труда първо да разберете цялата истина, после да пускате злобни коментари и да клеветите децата. Имаме две кучета, така че никога не биха посегнали на друга животинка", написа Галина Милкова.

Радина Станкова също се включва в дискусията. Тя твърди, че е правила забележка на децата, за да спрат да хвърлят камъни по кучето.

"Лично аз съм им правила не един или два пъти забележка, да не хвърлят камъни по нея. След час, два се връщат и пак същата работа. Да не казвам, че едно от хлапетата доста му знае устата и използва доста псувни и вулгарни думи", коментира Радина.

Зверство! Деца убиха с кол малко куче във Врачанско