Неизвестен човек разхожда кучето си по нелеп начин в Монтанско.

Видео, което е публикувано в социалната мрежа Фейсбук, показва нелеп начин за разходка на домашен любимец. От кадрите виждаме, че на кучето е поставена каиша, а неизвестен човек придържа повода от автомобил с марката "Ауди". Безумният случай е заснет в Монтанско.

"Изрод! Разхожда кучето на каишка с колата по монтанските улици. Това не е нормално", пише човекът, разпространил видеокадрите.

Николай Райков е изпратил кадрите до международна организация за защита на животни, а от там са заявили, че следва да бъде подаден сигнал до полицията.

Потребител на Фейсбук обаче отбелязва, че е трябвало сигналът към органите на реда да бъде подаден веднага.

"Ходил съм в полицията за подобни проблеми и ми казаха сигналът да се подава на момента, иначе няма какво да се направи!", написа Владимир Тенев.

Хората са категорични, че това е подигравка с животното, а човекът, разхождащ кучето по този безумен начин, следва да бъде санкциониран от органите на реда.

Припомнете си, че само преди дни ви показвахме насилие, гавра и измъчване на коне. Във видео се вижда как мъжете са впрегнали два коня в дървени каруци, вързали са ги една за друга и принуждават животните да теглят в противоположни посоки, за да видят кой кон е по-силен. Още по темата тук:

Роми измъчват коне! Бият ги, за да видят кой е по-силен ВИДЕО 18+