Не! Тъмната снимка не е от на Малдивите, направена е в Хисаря - на улица "Камилите".

Нищо не виждате, нали? Защото и живеещите на въпросната улица в курортния Хисаря не виждат нищо. За проблема с осветлението сигнализира Нелина, която в социалната мрежа пише, че улицата е потънала в мрак и нищо не вижда, като тръгне да се прибира след 19:30 часа към вкъщи.

"Ако случайно имаш фенерче, то ще си намериш кравешко г*мненце!", добавя жената към публикацията си. Но дотук с черния хумор!

На Нелина й е интересно да разбере защо само на улица "Камилите" не са се намерили три мижави лампи. Ние също сме любопитни да научим каква е причината. Жената допълва, че освен цялата тъмница, пътят се ползва и за високоскоростна писта.

"Във всяка една къща на улицата има поне по едно малко дете, да не говоря, че само в нашата са четири! Изобщо не коментирам шахтите, които за няколко години са продънени…", пише възмутената жена и отправя още един въпрос - с какво живеещите на улицата са по-различни от всички други живеещи в града.

Извор на лековита минерална вода е пред разруха СНИМКИ

"Плащаме си данъците както всички останали, нищо, че дори пощата не ни доставят, защото цитирам: “Живеем по-далече от кв. Миромир”… тук дори няма смисъл от коментар, комично е!", категорична е Нелина.

Коментиращи публикацията подкрепят мнението на хисарчанката. Румяна Неризова споделя, че само центърът се почиства, само центърът е важен, а другите квартали.... Те да се справят както могат. "Това е от години. Този малък град е курортен и би трябвало и най-малката, най-отдалечената уличка да се поддържа както в центъра, защото почиващите ходят и разглеждат и добиват представа като цяло за града ни.", допълва тя.

Хисарчани са категорични, че всички хора трябва да се чувстват добре в града и се надяват проблемът с осветлението да бъдет отстранен възможно най-скоро.

"Всички плащат данъци на община Хисаря, затова всички хора трябва да се чувстват добре в града.", гласи коментар.

Екипът на GlasNews.bg отправи запитване за коментар по темата до кмета на Община Хисаря - Инж. Пенка Ганева. Следете www.glasnews.bg, за да научите каква е позицията на Общината.

Улица "Камилите" - потънала в мрак:

Снимки: Нелина & К. Дечева