Майка остана потресена след неприятна случка във Велико Търново. Жената била заедно с 12-годишната си дъщеря в търговски център в града. Те решили да гледат филм в киното в сградата. Преди това посетили тоалетната, където се разиграва сцената. Докато жената била в една от кабинките установила, че някой я наблюдава отгоре. Оказало се, че мъж от ромски произход на около 40-45 години, е стъпил върху нужник, за да наблюдава хора в женските тоалетни. Жената се изплашила и моментално излязла да търси помощ. Подала е и сигнал в полицията.

„ПОТРЕСЕНА СЪМ!!! Днес (б.а. вчера) около 13 и 30 бях с дъщеря ми на 12 години в мола. Преди да влезем в киното да гледаме филм, отидохме до тоалетна (естествено в дамската), при което забелязах, че някой ме наблюдава отгоре. Излязохме веднага и извиках хора от персонала, защото нямаше охрана наблизо. Когато взеха да чукат по вратата, от средната тоалетна излезе мъж от ромски произход на възраст около 40-45 години. По това време в тоалетната имаше около 7-8 момиченца на възраст не повече от 16 години и всички бяха ползвали тоалетните. Мъжът стана агресивен, след като го питахме какво прави там и си тръгна веднага.

Подадох жалба в полицията и от там ще изискат видеозаписите, за да установят самоличността на господина. Проблемът е, че щом е нямало физически контакт и реално нищо не е направил на никого, ще мине само с предупреждение. А той ще продължи да обикаля тоалетните и да гледа децата ни,“ написа в социалната мрежа Ирина Николай Вътеви. 

„Беше се качил върху тоалетната и от там вижда, какво се случва в другите две тоалетни.

Сега като обмислям ситуацията... можех да реагирам доста по-адекватно, но на момента се изплаших и извиках първият срещнат мъж от персонала,“ допълва жената.