Потребител публикува видеоклип социалната мрежа фейсбук - показващ това, на което и той е станал свидетел, а именно: опасна ситуация, в която двама мъже се "возят" в почти напълно разрушен автомобил. 

От коментарите става ясно, че действието се развива по улица "Девня", като возещите се в опасния автомобил, били продължили към село Тополи.

На кадрите се вижда, че автомобилът няма предно стъкло, странични врати, няма преден капак, нито задна врата на багажника, а една от предните гуми е в окаяно състояние.

Скелетът на управляваното превозно средство е без регистрационни номера, издава изключително силни звуци, които биха предизвикали тревожност у всеки шофьор. Също така ауспухът се влачи отзад на автомобила - като всеки момент може да се откачи и да предизвика някаква опасна ситуация на пътя.

Припомняме, че съгласно Законите на България, шофирането на автомобили в този вид е забранено, тъй като е опасно за шофьора, пътниците (ако някой изобщо се навие да бъде пътник в такова превозно средство) и за другите участници в движението.