Мощен гръм разлюля Панагюрище, а шахта от публичната мрежа осъмна с щети. Това разказва възмутен читател на GlasNews в сигнал до медията ни.

Той заявява, че шахтата е била "взривена". Мъжът изпраща и кадри, за които пише, че са от въпросната проява, извършена по думите му в часовия диапазон от 17 часа на 1 януари до сутринта на 2 януари.

На тях се чува силен гръм, последван от пламъци и силен пушек. В случая според нашия читател е замесен и небезизвестен член на фамилията Белишки.

"Един от тях даже се похвали с клипче във Фейсбук", твърди подателят на сигнала . "Прилагам клипче от същото място и снимки от профила на Иван Белишки", допълва той.

Злополучното пътно съоръжение се намира на улица "Нистор Ружиков", разказва читателят ни. Той показва и снимки, на които се виждат последствията. Въпросната шахта е опушена, а една от рамките ѝ е изкривена.

"В района има камери, надявам се да покажат кой е бомбаджията и да си понесе последствията. Да възстанови щетите. Това е на метри от пешеходна пътека, детска площадка и игрище в ден, в който обикалят деца сурвакарчета, а друг въпрос е, че става за общинско имущество. Жив късмет, че не е минала кола отгоре", пише мъжът в своя сигнал.

Той изразява и недоумението си откъде е закупено въпросното вещество. Читателят изразява надеждата си за проявата да има последствия, а щетите да бъдат възстановени.

Припомняме, че Иван Белишки неведнъж е влизал в новинарските хроники с различни свои прояви, припомнете си:

"Специалните" на XXI век: Кметският син Белишки си монтира НСО лампи СНИМКИ

Решиха мярката на Иван Белишки, обвиняем за телесна повреда на полицай

"Ягуар"-ът на кметския син Белишки има право да спира и на пешеходна пътека

Белишки за запаленото руско знаме: Твърдо заставам зад постъпката си! ВИДЕО

Кметският син Белишки с присъда след скандал и побой за паркомясто

Белишки – от беля на беля! След спор – бой. Гледните точки по бабаитския скандал в GLAS.bg

Белята на Белишки не остана скрита. Арестуваха го за мелето с джипа*

Състонието на други шахти по улицата.

"Прилагам клипче от същото място и снимки от профила на Иван Белишки", пише подателят на сигнала до GlasNews.bg.

"Само тази е опушена и на парчета". Така мъжът описва последствията от мощния гръм.

Надяваме се компетентните органи да се самосезират и виновниците за взривената шахта да бъдат открити и да получат заслуженото си.