Неизвестен е надраскал със спрей лек автомобил в София.

За вандалската проява съобщи собственичката на надрасканата със син спрей кола.

Симона-Велина Тодорова написа в социалната мрежа Facebook, че автомобилът й е бил паркиран в квартал "Гоце Делчев".

"Благодаря на будния гражданин, който е комуникирал своето послание към мен по този начин. Когато на мен някой ми пречи, звъня в ЦГМ и наистина не съм очаквала да ми се случи поздрава, който виждате. И пак към будния гражданин, другия път преди да действаш се замисли дали една бременна жена има нужда да завари колата си в това състояние", написа жената.

Жената призова шофьорите да внимават къде паркират автомобилите си.

"Мили хора, внимавайте на чие място паркирате в Гоце Делчев, утре може да сте вие. Обидно е, гадно е, не мога да повярвам какви хора има… Вие какво бихте направили в тази ситуация? Ако имате идея кой може да го е направил, ще се радвам да споделите", завършва публикацията си Тодорова.

Шофьорката публикува и снимки на надраскания със спрей автомобил, а в коментарите под поста потребители на Facebook написаха, че драсканиците лесно могат да бъдат отстранени с определени препарати. 

"Понеже чистихме такова преди седмица, от будни зона-активисти според мен, с безацетонов лакочистител се чисти много лесно, ако още не сте го направили", коментира Александра Томчева.

Ключ по боята и вдигната чистачка: Неправилно паркиране или нещо лично?