Ростислав Иванов, който е собственик на потрошената кола от катастрофата край Ахтопол, разказва, че той и приятелите му отбили край пътя, за да се снимат. Когато тръгнали да се връщат към автомобила обаче видял как друга луксозна кола се врязала в неговата.

 „Аз бях в шок и малко ми се губят първите секунди какво точно се случи. Бях готов да се качвам в колата си, тръгвам да си вадя ключовете, при което чувам мощен звук на мотор…Видях просто как една кола връхлита от храстите и се удря в колата ми, събаря я. Имаше наистина много голям шанс да убие някого. И ми е трудно да спя заради това. Точно откъм шофьорската страна беше ударът. Нито дойде да пита как сме, говоря за шофьора в случая, нито да пита дали някой е наранен или как е колата”, разказва той пред "Нова".

Припомняме, че 20-годишен шофьор се вряза в паркирана кола. Тежката катастрофа, при която мощен автомобил помете друга кола, стана край Ахтопол.

Младежите, които се разминаха на косъм със смъртта, публикуваха снимки непосредсвено след инцидента в мрежата. Те коментираха и поведението на водача, шофирал другата кола.

Повече за инцизента може да откриете в публикациите:

Младежите от катастрофата край Ахтопол: Другият път ще убие някого и баща му ще го спаси отново

Свидетел на катастрофата край Ахтопол с разказ за преживяното

Младо момче катастрофира жестоко. Баща му: Ето какво остана от колата на сина ми СНИМКИ

Това е момчето с Поршето, което помете кола край Ахтопол СНИМКИ