Шофьорка откри колата си надраскана. Случката е от Димитровград. Жената е била на работа, когато някой е извършил вандалската проява. Потърпевшата подозира, че деца са отговорни за това и отправи критика към родителите им, които според нея също имат вина относно възпитанието.

„Как да не сподели с Вас човек, "доброто" възпитание, което някои димитровградски родители са дали на своето дете/деца.

"По възпитанието, дадено от родителите и образованието, дадено от учителите, се изгражда бъдещето на нацията....."

Уви, на фона на тези "възпитани" творби, едва ли ни чака нещо добро и изграждащо.

И не, не разбирайте, че родителите на въпросното/те деца са му/им казали: "Ето, маме, иди с този клон и надраскай колкото се може повече коли... ти художник ще ставаш някой ден...."

По-скоро трагедията е, че родителите оставят без надзор децата си лятото. Като прибавим и липсата на забележки, докато растат - става ето това.

Първо ме "напуши" смях (една година все не ми остана време да си боядисам багажника и тъкмо преди 3 дни го китосаха), после се замислих... Лято е, колко ли деца са без надзор, защото родителите са на работа. Е, да де, ама и ние работим, но за да си плащаме сметките, а не след всяко невъзпитано дете да плащаме за пребоядисване. Защото явно някои родители не са обяснили на децата си, че колата е частна собственост и е незаконно посегателството върху нея.

Докато решавах да "запечатам" спомена от любовното послание на капака си, един господин ме пита :

"И сега какво, ще го снимаш ли?"

Помислих си, верно, що да не похваля "таланта" на част от българското родителско възпитание..... Та, ето го тук.

Интересното е, че въпреки всичко, на хитрост поне родителите му/ги са ги възпитали. От всички коли на паркинга само три бяха надраскани и то, на трима служители, които работят в обекти наоколо.

Само съжалявам, че името е сбъркало детето, иначе можеше и за послание от любовник да мине. Така де, сега можеше на мъжо да кажа по-бързо да я боядиса, че да не му се виждат "рогата",“ написа Валентина Тенчева.