"Кой не си е свършил работата? Кой общински служител си е проспал работния ден, а може би и дни?".

Това написа шофьорка в социалната мрежа Facebook, след като една от гумите на автомобила й пропада в дълбока дупка в Кюстендил. Последствията са - спукана гума и вероятно изкривена джанта.

"21 ч. вече на стъмване. Влизам в гр. Кюстендил. Карам с разрешена скорост (не, че ми се случва често, просто обичам по-високи скорости) и след като за 2 дни минах над 1800 км безаварийно и се настройвам за полагащата ми се почивка, на кръговото при "Фантастико" пукам гума. И не, не е от пирон, рапидка или нещо подобно, а от яма - не дупка, а яма, която на дневна светлина може и да избегнеш евентуално", написа Анелия Златкова.

Шофьорката написа още, че се надява днес да има работещи гумаджийници, за да не й се развали допълнително настроението...

"Че ще започна да пукам гуми на общински служители - да си знаят, че като не си вършат работата - ще се бъркат в джоба като нас!", допълва Анелия Златкова.

"Такива хралупки има на светофарите при подлеза, на светофарите при театъра и къде ли още не.... При този обилен валеж почти всеки ден не се виждат. Дори с ограничителната скорост, пак псуваш, когато автомобилът ти изтряска в тях. Това е положението!", написа Сашка Р. в секцията за коментари.

Друг потребител на Facebook посъветва потърпешвата да заведе дело срещу общината.

"Осъдете общината. Преди години синът на една позната падна в такава яма на пътя (улица в центъра на града) и си счупи крака, и осъди общината. Докато не си търсим правата и от нас да мине, така ще бъде и ще плащаме все по-големи данъци!", написа Янка М.

"Миналата седмица уцелих същата дупка. За късмет не си спуках гумата. Не очаквах точно на кръговото да има такава яма", отбелязва друга шофьорка.