Русенец буквално изригна в Мрежата. На човека му е дошло до гуша от недовършени улици, в които си троши колата, и от усещането, че всички предизборни обещания са били лъжливи. Постът на Атанас Атанасов накара русенци да правят сравнения с други градове в България и те не са в полза на "Малката Виена".

Ето какво написа във Facebook мъжът:

"Писна ми! Писна ми да троша колата си по улиците на Русе! Писна ми да ме правят на глупак! Писна ми да чакам! Г-н Кмете или каквото си там, точно преди изборите ул. Плиска бе затрупана с тежка строителна техника и работници! Работеше се усърдно и помислих, че съм доживял да видя нещо полезно…

Уви, веднага след леката Ви победа, буквално в деня, всички работници и техника изчезнаха и улицата остана на един асфалт от завършване! Започнахте ремонти по други места, в което няма лошо, но за "Плиска" и "Тулча" ми остава горчивият привкус, че ще бъдат ремонтирани на следващите избори, евентуално…

Няма ли някакъв проект, план или срокове за завършване? Гледам Ст. Загора, Пловдив и други градове как напредват с дни много по-големи проекти, а Русе тъпче на място! До кога?"

Ето как реагираха други негови съграждани на написаното:

"Напълно съм съгласен с написаното, но и Господ да дойде за Кмет на нашата много малка Виена, сам нищо не може да направи. Качествен човешки материал няма, а тези, които му разбират, не им се занимава. Какво да направи, като го гледат в очите и го лъжат. Онази героиня Илиева? Ами предното геодезисче Наков, как пързаляше Стоилов. Не съм му говорител и защитник, но това е положението. Нали има и Общински съвет и Председател? Всички гледаме и...!Виновни сме всички и най-много моето поколение и сега си берем плодовете и страда красивият ни град".

Теодор Андреев е по-конкретен: Състояние на улиците в ЦЕНТЪРА на Русе: бул. Фердинанд - трагедия; бул. Цар Освободител - трагедия; бул. Съединение - трагедия; Борисова - трагедия; Христо. Г Данов; Духовно Възраждане; Църковна Независимост - ТРАГЕДИЯ. Да не говорим за малките улички. Това е само 1 квартал. Инфраструктурата в Русе е пълна трагедия."

"Преди 10 дни си счупих бронята в една от шахтите по ул. "Плиска". Преди година бях в Стара Загора, беше по-разкопана от Русе. Сега в неделя я посетих отново - Стара Загора е неузнаваема. Та въпросът ми е когаааааа!?"

"Да, с колата след основен ремонт обиколихме България и Гърция - никакви проблеми. След една седмица в Русе пак е на старото положение... Дупките в града наизуст ги знам."