В края на миналата седмица снежна буря връхлетя страната. Пътища се оказаха блокирани, клони и дървета изпопадаха, хора останаха в капан и без електричество. Вече обстановката се нормализира, но в социалните мрежи все още се появяват възмутени сигнали на граждани за състоянието на различни участъци от пътната мрежа.

Подобен е и следващият случай, за който гражданка заключва: "Добре, че времето ни помага и доразчиства снега".

Десислава И. публикува кадри, за които твърди, че показват състоянието на пътя София - Варна, в участъка Павликени-Дряново към село Пушево.

Какво време ни очаква през декември

Тя заявява, че трасето било почистено "колкото да минава 1 МПС".  Като добавя, че водачите били принудени да се движат на "зиг-заг", а края на лентите се виждат и клони. Жената разпространява и снимки, илюстриращи ситуацията.

Десислава И. допълва, че е подала сигнал до компетентните органи.

Вижте цялата ѝ публикация:

"Сигнал е подаден! Участък от пътя Павликени - Дряново, а именно отсечката от главния път София - Варна към с. Пушево, която беше почистена от снега колкото да минава 1 МПС, е с клони вече на пътното платно. Били са върху преспите. Снимката с клоните е направена набързо и по-големите реално са в далечината. Там се минава на зиг-заг. Втората снимка илюстрира тясна чиста част от пътя. Добре, че времето ни помага и доразчиства снега."

Крещящо ясно е, че „Автомагистрали" ЕАД е един потъващ кораб без капитан ВИДЕО 18+