История с продължение.

Охранител е задържан, след като срещу него са били подадени няколко сигнала, че е посягал на момичета в квартал "Гагарин", пише Trafficnews.bg.

Вчера Лъчезар Г.  е бил задържан за 24 часа в Трето районно. Срещу него е образувано дело по Указа за борба с дребното хулиганство. Бил е освободен днес следобед. 

Лъчезар е родом от Доспат, от няколко месеца е работил в пловдивска охранителна фирма. Днес, след като е станало ясно , че е арестуван и причината за задържането му, той е бил уволнен от работа. 

Припомняме, че както GlasNews съобщи, притеснителният сигнал се появи в Мрежата днес.

Жена предупреди: Нагъл мъж опипва и притеснява ученички в Пловдив

Жена от Пловдив предупреди за мъжа, който "опипва и притеснява" ученички от училище "Христо Г. Данов" в квартал "Гагарин".

По думите й въпросният индивид живее в района. Тя се надява да бъдат предприети сериозни мерки срещу мъжа.

"Този мъж обикаля около училище "Хр. Г. Данов" и притеснява и опипва ученичките. Живее на квартира някъде около училището и е изключително нагъл и безочлив. Предупредете си децата.", пише Тони Т.

"Вчера четири деца стояха 5 часа в полицията да дават показания, но не могат да направят, кой знае какво освен да го задържат за 72 часа и да го пуснат тъй като няма налице "тежко" престъпление.", написа тогава тя.