Притеснителен сигнал се разпространява в социалната мрежа Facebook. Гражданин твърди, че негова близка станала жертва на грабеж.

 Апаш се нахвърлил върху дамата в района на кръстовището на бул. "Александър Стамболийски" и "Д. Петков". Това станало около 19 часа в четвъртък.

Нападателят скъсал златно синджирче от врата ѝ, а после избягал в неизвестна посока. Заради шока столичнанката не успяла да запомни подробности за извършителя, а по  случая не са сезирани и ограните на реда, твърди гражданинът, разпространяващ сигнала.

Той добавя, че въпросната вещ има сантиментална стойност. "Има ли шанс да се търси някъде - заложни къщи наоколо или нещо подобно?", недоумява той.

Поставиха бележка със заплахи върху колата на жена СНИМКИ

Вижте целия му разказ за случая:

 
 "Четвъртък следобед, около 18:45 часа, на ъгъла на "Д. Петков" и "Ал. Стамболийски" някакъв индивид е дръпнал от врата на моя роднина златно синджирче. Избягал е зад ъгъла и в шока си нищо не е забелязала, не е викала полиция.
 
Синджирчето има сантиментална стойноси и се чудя има ли шанс да се търси някъде - заложни къщи наоколо или нещо подобно?"

Очаквайте подробности!

Водач откри "бизнес" бележка на колата си, отправи апел към Наско СНИМКА