Грозно видео с участието на Чеченеца, Тошо Куката и Емили (Тротинетката) в мол в Пловдив обиколя всички социални мрежи.

На тях се вижда как Емили подхвърля чаша на пода и кара момче, което на кучешки повод, да я донесе с уста. Впоследствие и Чеченеца повтаря същото действие.

Кадрите потресоха интернет пространството.

А днес излязоха повече подробности за момчето, участвало в клипа. То е със специални потребности. А за персонажите от по-горе може да има сериозни последствия.

"С мен се свърза жена, която е бивша учителка на момчето, което е в ролята на куче. Всъщност става въпрос за гавра с момче със специални потребности. Това в днешно време забавлява както тях, така и вас, че и вашите деца. Очаквам в рамките на днешния ден да получа телефонните номера на родителите на момчето независимо, че е пълнолетен.. и ще действаме ЗАЕДНО! 

Думите на учителката:  Здравейте! Пиша по повод клипа, който сте качили. Това момче го познавам, бях му учителка. За съжаление той е дете със специални образователни потребности и определено това е жива гавра. P.S. Вече разговарях с майката на момчето, очаквам обаждане и от бащата.

Тъй като е бил заплашван за да участва във видеото, се надявам органите и институциите да си влязат в роля, и да си свършат работата. Надявам се родителите да се решат на среща с адвокат, тъй като са изключително притеснени от възможни последствия и отмъщение. Надявам се, че отдавна е спряло да ви бъде смешно...", разкрива Milen Gotti.

По думите му в момента се търси адвокат, който може да помогне безвъзмездно, тъй като семейството има още едно дете, което е болно от диабет, и не могат да си позволят адвокат.

В снощен лайф пък Елизабет, приятелката на Тихомир от "Фермата", сподели, че момчето само е изявило желание да участва в клипа с Чеченеца, Куката и Емили.