Ехидна усмивка на Борислав Динков - един от близнаците, обвинени в укривателство и помощ да напусне страната на сочения за извършител на тежкото убийство Рангел Бизюрев в Цалапица, поздразни близките на убития Димитър Малинов.

Отложиха делото срещу близнаците от Цалапица до екстрадирането на Бизюрев СНИМКИ

Ухилването бе в отговор на думите на една от протестиращите, която засегна майката на близнаците, докато те излизат от съда.

Потребители в социалните мрежи също забелязаха този момент. "Малее, как нагло се усмихва", пише един от тях. "Много им е смешно май..", добавя втори.

Както съобщихме по-рано делото не стартира днес. Причината за това е, че прокурорът Димитър Костов направи искане за събиране на нови доказателства, а именно разпитът на арестувания Рангел Бизюрев, който може да промени развоя на делото. 

Те поискаха съкратено съдебно следствие, което законът позволява, ако признаят вина и сключат споразумение.

@glasnews Отложиха делото срещу близнаците от Цалапица до екстрадирането на Бизюрев #близнаците #Цалапица #отложено #дело #Бизюрев #fyp #fypage #viral #GlasNewsBg ♬ original sound - GlasNews.bg

Прокурорът по делото Димитър Костов заяви, че близнаците могат да получат до 5 г. затвор за укривателство. Ако обаче Рангел Бизюрев даде показания, че те са съучастници в убийството, делото ще отиде в Окръжна прокуратура.

Делото беше отложено за първия месец на 2024 година, но ако дотогава Рангел не бъде върнат на българските власти, заседание отново няма да има, коментира прокурорът.