Нов опит за самоубийство е направила тези дни Емили Тротинетката, признава самата тя пред “България Днес”. Трансмомичето довери, че е легнало на жп линия във Варна, за да сложи край на мъките си.

“Не мога повече да живея така! Само плача и страдам. Всички мои приятелки лесбийки ме изоставиха. А аз имам нужда от любов и ласки!”, изля душата си скандалното блонди.

Тротинетката: На два пъти опитах да се самоубия в ареста в Пловдив

Емили добави, че опитът й за самоубийство бил предотвратен от местни железничари. Именно те видели лежащото на линията блонди и веднага повикали линейка и полиция. Пред униформените на любимата на бившия културист от “Фермата” Тихомир-Мелиса Рангелов й се наложило да дава обяснения как се е озовала там и дали по собствено желание. С линейката пристигнал и психолог, който също провел беседа с разстроеното трансмомиче.

През последната една година Емили от Плевен, нашумяла с прякора Тротинетката, неведнъж е споделяла, че е била наранявана от свои приятелки. Пристъпите на депресия я карали да се замисля как да напусне този свят. На няколко пъти Емили обмисляла дали да се хвърли под автомобил на оживена пътна артерия, или да легне под колелата на влака.

“Бях толкова отчаяна, че исках влакът да ми отреже главата”, разкри още преди няколко месеца Емили.

Окончателно! Съдът реши за освобождаването на Емили Тротинетката