В последното десетилетие ще открием, че има спорт, който не просто забавлява своите фенове, но няма никакво намерение да претендира с някои основни качества като най-гледан спорт или най-скъпо платен такъв. Снукърът наистина е преживяване и ако има точка, с която да се хвали, това е привличането на интелигентни зрители. Ето защо и анализ върху Palms bet сайта ни показва, че тази платформа не е просто случайна, но и предпочитана от по-специфична и не малка аудитория.

Какво представлява толкова мистичният снукър? До голяма степен ще забележим, че всичко започва с факта, че играта прилича до някаква степен на билярд, но с тази уговорка, че билярдът е елементарната игра, спрямо снукъра. При снукъра имаме малко по-голяма маса, няколко вида топки, които могат да се похвалят с различни точки, които трябва да се отбелязват по ред.

Максималният брой точки, които могат да се инкасират е приблизително 147 и играта тук изисква следването на ред, в който да се вкарва всяка една топка, като по примера на билярда – черната не само носи най-много точки, но трябва да влезе в джоба последна. Въпросът обаче остава: има ли фенове на снукъра у нас? Краткият отговор е: да. Причината е, че това не е толкова претенциозен спорт, колкото си мислим, но същевременно логиката и спокойствието, с което се играе, могат да бъдат повече от перфектна платформа за почивка и следене на играта с особен интерес.

Някои анализатори признават, че дори гледането на снукър подобрява логическата мисъл – при това говорим само за гледане, а не и за участие. Следващата важна точка, с която можем да допълним отговора е и посещението на някои от звездите в последните няколко години, които пристигнаха директно по поканата на родните организатори. През 2015 г. родни играчи се изправиха срещу величието Рони О‘Съливан, при това на родна територия, пийпълметричните данни ни показват, че когато този спорт върви в национален ефир – добрата новина е, че все още не се е превърнало в премиум събитие, не са малко и зрителите, които с интерес ще обърнат внимание.

Бихте попитали защо е популярен у дома и ще се постараем да дадем един по-точен отговор. Това не е спорт, който е за всички. Не е футбол, където ще открием стотици фенове да скандират по трибуните, не е и баскетбол, нито пък някаква силова дисциплина. Това е спортно предложение, което показва класата в най-висша степен и с годините основните практики не са се променяли. Не е трудно да открием, че това е формат, който не просто стана популярен в последните години, но и привлича все повече истински почитатели да направят своите прогнози.

Все пак ще открием, че хора като Джъд Тръмп се превръщат в звезди (няма никаква връзка и отношения с бившия американски президент Доналд Тръмп), а и никой няма как да обезличи славата на Рони. Компания им правят и хора като Марк Селби и Нийл Робъртсън. Ако сте почитатели на малко по-красивите и спокойни спортове, а най-вероятно сте, все пак направените прогнози за този спорт в последните месеци доказва точно това, не забравяйте, че това предложение може да се превърне в една красива и класическа игра, която в никакъв случай не може да ни разочарова.

Гледането на този спорт се превръща в една много приятна и красива традиция, като в нито един момент не може да ни разочарова, при това без никакви проблеми, следователно препоръчваме не просто да се запознаете с нея, но и да бъдете сигурни, че ще ви допадне колкото се може повече. Също така не трябва да забравяме и наличието на официална българска федерация по снукър, която привлича атлети и почитатели, като именно те помагат и за по-бързото развитие на играта.