Объркан поглед и страх в очите. Това виждаме от снимката на едно куче, споделено в социалната мрежа Facebook. Поводът на животното е увит около телцето му, а то изглежда не знае какво да прави. Сякаш на улицата досега не е било само.

Домашно куче е открито само от пловдивчани, които считат, че става въпрос за поредния случай, при който любимец бива изхвърлен на улицата и изоставен на произвола на съдбата. Хората попаднали на обърканото животно в района на Гребната база.

Черно-бялото кученце било до бариерата на входа на Стадион Пловдив. "Какъв народ сме само", с тъга се чуди  Тон Че, който попаднал на ситуацията. Той споделя, че живогното изглежда спокойно и добро.

Уточнява, че няма как да го прибере, а с публикацията си в мрежата се надява някой да помогне на кучето.

Вижте тъжния разказ за един  домашен любимец, споделен от Тон Че:

Щастлив обрат с кучето, открито само на Гребната в Пловдив СНИМКИ

Скандално! Облечени в униформа говорят цинизми на младо момиче ВИДЕО

Бездомно куче нападна и уби кученце, нахапан е и мъж

"Здравейте, това кученце е оставено на произвола на съдбата. Намира се на входа на паркинга на Стадион Пловдив до бариерата . Пиша този пост, защото нямаме възможност да го приберем.  За това се обръщам към всички вас - ако някой има възможност, да го прибере. Кученцето е спокойно и добричко. Какъв народ сме само."

Историята на кучето изглежда е неясна. Дали се е изгубило и го търсят, дали е било изпъдено? Категоричен отговор на въпроса няма. Пловдивчани предполагат, че по-вероятен е вторият, по-тъжен вариант. В последните седмици случаите на изоставени любимци зачестяват.

"Какъв човек, ако изобщо може да се нарече човек, е този, който е извел и вързал за оградата домашния си любимец и го е оставил на произвола", чуди се Николай И., докато  съдбата на поредното куче, попаднало на улицата, остава неясна.
Обновена:
Оказва се, че в действителност историята е друга, а Лотар - както е името на домашния любимец, вече е при стопаните си. Продължението на историята, докоснала пловдивчани, споделя Руслана П. - отново във Facebook.
 
Кучето успяло да се измъкне от стопанина си, а така останало и само. То обикалялол в близост до дома си, който се намиралв близост до Гребната базаа, но след това неизвестен завързал повода му на ограда, а така то не можело да се прибере. Известно време животното било вързано, но впоследствие други хора развързали каишката, а така Лотар сам се прибрал у дома.