Изчезналият вчера 19-годишен Ивелин, за когото по-рано съобщихме, че е издирван от приятелите си, е намерен мъртъв в Ловеч! Тази сутрин около 10.00 часа в полицията е подаден сигнал от мъж, който е открил момчето в района между кварталите "Червен бряг" и "Гозница".

Оказва се, че младежът е катастрофирал - автомобилът му е паднал от моста на околовръстния път, минаващ между двата квартала. Пътувал е сам, а аутопсия ще установи кога точно е настъпила смъртта му. В момента на място се извършва оглед на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

Младият мъж беше обявен от полицията за установяване на местонахождението му, след като майка му вчера сутринта е съобщила, че не се е прибрал от предната вечер. Приятели и съученици на момчето също го издирваха. Според тях момчето е излязло в 19:00 от вкъщи на 10-и и повече никой не го е видял.

"Това е колата на момчето! Издирва се, защото не се е прибирало повече от 24 часа и никой не може да се свърже с него! Последно е видян по камери в града! Голф 4ка OB9672BM", написаха в социалните мрежи приятелите на момчето.

За съжаление, развръзката е трагична.

Къде е Ивелин? Никой не може да се свърже с него! СНИМКА