Добра новина! Десетки хора, търсили 5 дни изчезналия Мартин от Пловдив, си отдъхнаха! 20-годишният Марто, който беше в неизвестност от сряда, е открит. Той е във видимо добро състояние. Майка му е получила сигнал от хора, които са го забелязали на Централна гара в София. 

Доброволци и състуденти на Мартин се обединяват в издирването му

"Установено е местонахождението на 20-годишния пловдивчанин, който полицията издирваше по молба на неговите близки, след като на 25 януари за последно са имали връзка с него преди тръгването му за изпит в университет в Стара Загора. Около 18 ч. днес младежът е открит в добро здравословно състояние и семейството му е уведомено", предадоха от полицията.

Майката потвърди добрата новина. С момчето са полицаи. В момента майката пътува към столицата.

Припомняме, Мартин изчезна на 25 януари вечерта, след като се качи във влака от Пловдив за Стара Загора. Майката бе получила сигнал, че момчето й е забелязано в столичен търговски център, изглеждало много притеснено и било с немита коса. 

Майка издирва сина си! Качил се на влак за Стара Загора СНИМКА

След това тя разказа, че е получила смс от телефона на Мартин, в който се казва, че е добре и ще се прибере сам, но без да разкрива подробности къде се намира и какво точно му се е случило.

В крайна сметка Марто е жив и скоро ще прегърне майка си. Какво точно се е случило, засега не е ясно.

Очаквайте подробности!

Нова информация за изчезналия Мартин

Родителите на изчезналия Мартин получиха съобщения от номера му, преглеждат камери