Жена остана възмутена от ситуация, свързана с водоподаването в град Русе. Кремена Георгиева описва неволите си в публикация, която споделя в голяма група на града в мрежата.

Тя разказва, че плаща съвестно сметките си за топла вода и парно, но не е доволна от качеството на услугата. Твърди, че често има аварии, заради които използването на водата е възпрепятствано. Като дори е прибегнала до поставянето на бойлер в банята, за да може да къпе децата си.

"На финала ти начисляват кубици -  свят да ти се завие. Толкова много и на всичкото отгоре тече тази помия като краен резултат!", пише Георгиева. Жената публикува и кадри, на които се вижда вода с мътен цвят, която се е събрала в мивката.

"Нямам думи! Незнам вие какво мнение имате", обръща се тя към своите съграждани. Много от тях са съгласни с нейната позиция. Като разказват за своите неволи. Други коментират, че не виждат решение на проблема. Вижте някои от коментарите на русенци:

 "Мнението ми е същото. Най-ме е яд на загубите, които ни начисляват. Около 100 лева на година ей така им подарявам и няма оправия", пише Ели Д.

"На същото мнение, но сме безгласни букви!", добавя друга русенка.

Пловдивчанка: Град мой - разруха пълна! СНИМКА

"От няколко месеца вкъщи се пие само бутилирана вода", отбелязва Мартин Й.

Вижте и публикацияна на Кремена Георгиева, в която тя сигналидира за проблема:

"Значи... плащай парно, плащай топла вода, която почти винаги е спряна заради някакъв ремонт. Не можеш да се изкъпеш (добре, че сложихме бойлер), не можеш да измиеш децата си.

На финала ти начисляват кубици -  свят да ти се завие. Толкова много и на всичкото отгоре тече тази помия като краен резултат!

Нямам думи! Незнам вие какво мнение имате?!"

Проблеми с качеството на водата от мрежата са се появявали и в много други градове, като често причините са аварии. Преди седмици други жители на Русе сподериха за проблем с качеството на водата. Тогава проблемът бе със студената вода, а причината - авария.

Жена показа бутилка с вода от чешмата СНИМКИ

Кафява течност потече от чешми. Столичанка: Не знам дали такава трябва да е водата СНИМКИ